Danmark

Bæredygtig opsparing – Naja har investeret bæredygtigt | Nordea Invest

29 views
En bæredygtig opsparing er noget af det mest virkningsfulde i en verden, der forandrer sig konstant, mener Naja Habermann. Hun har, som mange andre, investeret med bæredygtigheden for øje. Mød hende her.

Abonner på kanalen og hold dig opdateret på de nyeste videoer.
Klik her:
https://www.youtube.com/channel/UC4Daw0liSv4R4pAK2HqoDOg?sub_confirmation=1

Naja Habermann, der arbejder som naturforvalter i Stevns, kan nu også kalde sig for investor med en bæredygtig agenda. Hun har nemlig investeret i en bæredygtig opsparing hos Nordea Invest. Det har hun, fordi hun ser sine penge som stemmesedler; hver gang hun træffer en beslutning, får det en effekt ud i resten af verden.

I kampen mod den dårlige behandling af klimaet, mener Naja, at det mest virkningsfulde er at investere bæredygtigt. Derfor har hun valgt at investere i en bæredygtig opsparing i forsøget på at gøre noget, der rækker længere end de små ting, vi går rundt og laver til daglig.

Hos Nordea Invest ser vi også højt på vigtigheden af bæredygtig investering. Derfor har vi gjort det muligt for dig som kunde at investere i en bæredygtig opsparing hos os.

Du kan læse mere, om hvorfor Naja har valgt at investere i en bæredygtig opsparing her: http://nordeainvestmagasinet.dk/artikler/naja-investerer-baeredygtigt-jeg-ser-mine-penge-som-stemmesedler

#NordeaInvest #Bæredygtighed #Investering