Danmark

Bæredygtig opsparing – Når ESG er vejen frem | Nordea Invest

19 views
Nordea Invest Magasinet holder fokus på bæredygtige investeringer og bæredygtige opsparinger. Det er vigtigt, at du kan investere dine penge med god ro og orden i virksomheder, der passer på sig selv, sine medarbejdere og miljøet uden at gå på kompromis med hverken det ene eller det andet.

Abonner på kanalen og hold dig opdateret på de nyeste videoer.
Klik her: https://www.youtube.com/channel/UC4Daw0liSv4R4pAK2HqoDOg?sub_confirmation=1

En bæredygtig opsparing tager både udgangspunkt i virksomhedens historie, nutid og håndtering af fremtiden. Det handler om at kunne vælge de virksomheder, der har fokus på alt fra de miljømæssige, de sociale og de ledelsesmæssige aspekter. En investering i de virksomheder kan derfor beskrives som en bæredygtig opsparing.

Det handler om at kunne udvælge de virksomheder, der har styr på processerne og samtidig holde sig fra dem, der springer over, hvor gærdet er lavest.

Hos Nordea Invest mener vi, at ansvarlighed og aktivt ejerskab er et vigtigt led i en god investering. Det betyder automatisk, at virksomheder, der beskæftiger sig med kontroversielle våben, bliver fravalgt. Det gælder også investeringer, der er baseret på spekulationer i fødevarer, som vil få fatale konsekvenser for verdens fattigste mennesker.

Du kan læse meget mere om bæredygtig opsparing her:
http://nordeainvestmagasinet.dk/artikler/myter-om-ansvarlig-investering-holder-ikke-vand
og her: https://nordeainvest.dk/bo

#NordeaInvest #Bæredygtighed