Danmark

Bæredygtige rejser - Astrid og Peter har droppet flyrejserne | Nordea Invest

23 views
Bæredygtige rejser vinder større indpas end nogensinde før, da flere har fået øjnene op for de konsekvenser, som flyindustrien og kødsalget bevirker. Mød Astrid og Peter, der har valgt både kød og flyrejser fra.

Abonner på kanalen og hold dig opdateret på de nyeste videoer.
Klik her:
https://www.youtube.com/channel/UC4Daw0liSv4R4pAK2HqoDOg?sub_confirmation=1

Både flyindustrien og kødsalget oplever en stigende udvikling globalt set. Vi går derfor imod en udvikling, hvor flere af verdens ressourcer vil blive brugt, og flere områder i hele verden vil lide under de markante forandringer i klimaet. Dog vælger nogle forbrugere at gå i en helt anden retning ved at leve ud fra klimavenlige principper, der skåner verdens ressourcer.

Nordea Invest Magasinet har besøgt en familie fra Vejle, som har bandlyst flyrejser og droppet oksekødet. Flere vil følge, for der er et værdiskifte i gang i vores samfund, siger ekspert.

Parret traf den drastiske beslutning om at droppe al kød og flyrejser, efter de længe havde følt sig frustrerede over, hvordan mange mennesker lever i en lykkelig og fakta resistent tilværelse, hvor de glemmer at passe på den klode, vi lever på.

Læs mere her, hvor der skrives om den grønne omstilling og interessen for klimavenlige investeringer: https://nordeainvest.dk/vores-fonde/klima-og-miljo

#NordeaInvest #Bæredygtighed #Investering