Danmark

Dahl opskrift - Nina Askovs dhal opskrift med insekter | Nordea Invest Magasinet

3 views
Det myldrer frem. Med insekter - og med start-ups, der vil have alle forbrugere med på den bæredygtige fødevaretrend. Flere milliarder mennesker nyder allerede det proteinrige småkravl, og nu handler det om at gøre insekter til allemandsspise. Vi har mødt en af frontkæmperne.

Abonner på kanalen og hold dig opdateret på de nyeste videoer.
Klik her:
https://www.youtube.com/channel/UC4Daw0liSv4R4pAK2HqoDOg?sub_confirmation=1

Mød kokkenNina Askov, som har specialiseret sig i insekter som spise. I denne video kan du se hendes dhal opskrift med insekter - for insekter har mange sunde vitaminer og proteiner.

Man skulle ikke tro det, men insekter har faktisk nogenlunde samme proteinindhold som kød, og derudover indeholder insekter en lang række gode vitaminer, som B12-vitamin, jern, calcium, zink og sunde fedtsyrer. Måske det er en af grundende til, at insekter bliver kaldet superfoods.

Udover den store mængde af vitaminer og proteinindhold i insekter og enkelt og flerumættet fedt, også kaldet den sunde slags fedt, så kræver insekter også mindre ressourcer.

Man skulle ikke tro det, men insekter kan blive rigtig lækkert, se hvordan Nina Askovs dhal opskrift med buffalo-orme tager sig ud.

Er du interesseret i at læse mere om insekter og superfoods, så kan du læse med lige her: https://nordeainvestmagasinet.dk/artikler/melorme-graeshopper-og-voksmolle-larver-det-jo-bare-mad

#NordeaInvest #Bæredygtighed #Investering