Danmark

Droner – Droneteknologien er i massiv vækst| Nordea Invest Magasinet

20 views
Nordea Invest Magasinet holder altid stort fokus på de teknologiske og innovative udviklinger. Alt hvad der kan inspirere og forbedre vores hverdag. Det er især droner og droneteknologien, der er begyndt at vælte frem og det norske firma, Staaker, giver deres bud på dronerne.

Abonner på kanalen og hold dig opdateret på de nyeste videoer. Klik her https://www.youtube.com/channel/UC4Daw0liSv4R4pAK2HqoDOg?sub_confirmation=1

Dronefirmaet Staaker har opfundet en drone, der kan bruges til at filme ekstremsport. De har brugt 3 år på at udvikle konceptet, hvor de blandet andet har opfundet og udviklet en speciel autopilot på dronen, der følger dig.

Dronen er fuldautomatisk og placerer sig i forhold til en speciel tracker. En tracker, der nemt kan monteres på ekstremsportsudøveren som en skater, snowboarder, mountainbiker mv.

Selv udtaler Staaker, at det kan gå begge veje med deres case. Enten bliver det en succes, eller også bliver det en fiasko. I samme ombæring er der blevet hentet to investorer ind for at få råd til produktion og markedsføring af firmaet.

Du kan læse meget mere om droner og droneteknologien her:
http://nordeainvestmagasinet.dk/artikler/drone-innovation-tager-fart-fantasifulde-nordmaend-med-i-kaplobet

#NordeaInvest #Bæredygtighed