Danmark

Elektronisk genbrug - Børge og Leif er vilde med B&O | Nordea Invest Magasinet

28 views
Nordea Invest Magasinet har fokus på bæredygtighed, grønne tendenser og elektronik genbrug. De teknologiske tider og tendenser er konstant i udvikling og er enormt spændende at følge med i.

Abonnér på kanalen og hold dig opdateret på de nyeste videoer. Klik her https://www.youtube.com/channel/UC4Daw0liSv4R4pAK2HqoDOg?sub_confirmation=1

I starten af april 2018 offentliggjorde Bang&Olufsen regnskabet for tredje kvartal, der viste fremgang og positive tider.
Det skyldes virksomhedens satsning på dens B&O Play kombineret med et fokus på omkostninger og driftsforbedringer, der har skabt grobunden for de gode resultater.

Den danske virksomhed fra Struer har altid været kendt for både design og kvalitet, og netop kvaliteten skinner igennem. Det er en kvalitet som elektronikspecialisterne Børge Larsen og Leif Petersen står inde for og sætter stor pris på.

De er begge samlere af B&O’s klassiske produkter og arbejder begge som frivillige i Pouls Radio i Den Gamle By. Der er ingen grund til at skille sig af med elektronik, der fungerer.

Du kan læse meget mere om Børge, Leif og B&O her:
http://nordeainvestmagasinet.dk/artikler/borge-og-leif-er-vilde-med-bos-nye-produkter-men-hvad-siger-eksperterne

#NordeaInvest #Bæredygtighed