Danmark

Grøn transport – er brint fremtidens bæredygtige brændstof? | Nordea Invest

21 views
Har du nogensinde undret dig over, hvordan man tanker en brintbil? Jacob Krogsgaard, Senior Vice President hos Nel Hydrogen, giver dig svaret her.

Abonner på kanalen og hold dig opdateret på de nyeste videoer.
Klik her:
https://www.youtube.com/channel/UC4Daw0liSv4R4pAK2HqoDOg?sub_confirmation=1

Over hele verden rejser en ny generation af klimakrigere sig op og råber vagt i gevær over behandlingen af klimaet. Disse nye klimakrigere består af bedsteforældre, der drives af det samme formål - nemlig at sikre deres børnebørn en planet at leve et på og et godt liv på. Nordea Invest Magasinet har mødt nogle af disse klimafrontkæmpere fra Holland, som her fortæller om deres indsatser for at bidrage til en grønnere fremtid for de kommende generationer på jorden.

Verden ændrer sig hurtigere end nogensinde før. Vi bliver flere mennesker på jorden, hvilket fører til, at klimaet forandrer sig, da mange mennesker ødelægger det ved bl.a. at smide skrald og affald ud i atmosfæren hver eneste dag.

Hos Nordea Invest står bæredygtighed højt på dagsordenen. Vi kan hjælpe dig med professionel rådgivning om økonomisk bæredygtighed, og vi hjælper med at sikre din virksomhed en ansvarlig portefølje, der giver grøn samvittighed.