Danmark

Investeringsforening – Nordens største fondsselskab | Nordea

41 views
Det skal føles trygt at lade andre forvalte dine penge. I Nordea Funds, der er Nordens største fondsselskab, arbejder vi for at give dig denne tryghed, når du investerer dine penge hos os.

Abonner på kanalen og hold dig opdateret på de nyeste videoer.
Klik her: https://www.youtube.com/channel/UC4Daw0liSv4R4pAK2HqoDOg?sub_confirmation=1

Nordea Funds er den største investeringsfond i Norden, og millioner af investorer har gennem mange år vist os deres tillid ved at lade os forvalte deres penge. Vores udbud af fonde er blandt de største på markedet i Norden, og vi fokuserer på aktivt forvaltede fonde, som integrerer markedsindsigt, omhyggelige finansielle analyser af selskaberne, og bæredygtighed i investeringsprocessen, så vi altid kan give dig den nyeste viden inden for investering i aktivt forvaltede fonde og med et særligt stort fokus på bæredygtighed.

Vi går dybere, når vi udarbejder vores analyser, og når vi jævnligt mødes med nøglepersoner i de selskaber, vi investerer penge i. Vi besøger også selskabernes fabrikker og produktionsanlæg for at se de sammenhænge og omgivelser, de arbejder under. Det giver os en større indsigt i markedet og giver os muligheden for at påvirke selskabernes adfærd. Vi mener, at netop det er nøglen til at sikre en bæredygtig fremtid. For dig, for os og for de selskaber, vi investerer i.

Læs mere om vores investeringsforening her:
https://nordeainvest.dk/investeringsforeningen/hvad-er-en-investeringsforening

#NordeaInvest #Bæredygtighed #Investering