Danmark

Klima og miljø – En investering for fremtiden | Nordea Invest Magasinet

34 views
Nordea Invest Magasinet holder fokus på klimaet, miljøet og investeringer, der bidrager til en grønnere hverdag. Det gælder alt fra investeringer, livsstile og grønne virksomheder. Med Nordea Invest Klima og Miljø investerer du i virksomheder, der fokuserer på og tager hånd om vor tids klima- og miljømæssige udfordringer.

Abonner på kanalen og hold dig opdateret på de nyeste videoer.
Klik her: https://www.youtube.com/channel/UC4Daw0liSv4R4pAK2HqoDOg?sub_confirmation=1

Nordea Invest Klima og Miljø giver dig mulighed for at investere i løsninger og produkter, der kan håndtere nutidens klima- og miljømæssige problemer og samtidig give mening rent økonomisk set. Investeringerne hos Nordea Invest Klima og Miljø bygger på tre fokusområder: De innovative, de optimerende og de tilpassende.

Det er virksomheder, der tager klimaansvar og ansvar for miljøet højtideligt, og ikke blot lader det stå på et stykke papir. Det er deres produkter og tjenester, der tjener klodens bedste. Det er især den globale infrastruktur i Nordea Invest Klima og Miljø, der sammen med det høje kompetenceniveau, bærer beslutningerne. En investering i en af produkterne skal ses som en aktiv investering i et globalt initiativ, der skal levere en global løsning til de kommende generationer.

Du kan læse meget mere om Nordea Invest Klima og Miljø her:
https://nordeainvest.dk/vores-fonde/klima-og-miljo

#NordeaInvest #Bæredygtighed