Danmark

Klimaforandringer – Den grønne omstilling skal bære os frem | Nordea Invest

27 views
Klimaforandringer er noget, der vil fylde mere og mere i de næste par år, mener professor, Sebastian H. Mernild. Hør ham fortælle om, hvordan vi mennesker bedst kan tackle klimaforandringer her.

Abonner på kanalen og hold dig opdateret på de nyeste videoer.
Klik her:
https://www.youtube.com/channel/UC4Daw0liSv4R4pAK2HqoDOg?sub_confirmation=1

Sebastian H. Mernild har en baggrund inden for klimaforandringer på Københavns universitet. Han har både en ph.d. og doktorgrad i klimaforandringer. Han har gæstet Nordea Invests investeringsmøder, hvor han har fortalt om dét at være hovedforfatter på FN’s vigtige klimarapporter.

”Meget mere kan gøres, og meget mere skal gøres. Og det skal gøres her og nu”, siger Sebastian Mernild. Han mener nemlig, at langt flere ekstremhændelser som tørke, varme, skybrud, oversvømmelser, skovbrande og meget andet vil finde sted i naturen. Derfor skal vi handle nu, og der er flere ting vi kan gøre, siger professoren.

Teknologiudvikling, forskning, innovation og i særdeleshed investeringer med et bæredygtigt sigte er den vej, vi skal gå. Det er den grønne udvikling, der skal bære os frem i flere årtier. Læs mere her, hvor der skrives om den grønne omstilling og klimaudfordringer: https://nordeainvest.dk/vores-fonde/klima-og-miljo

#NordeaInvest #Bæredygtighed #Investering