Danmark

Klimaforandringer – Vi må tilpasse os klimaet | Nordea Invest Magasinet

19 views
Nordea Invest Magasinet har fokus på klimaforandringer samt, hvordan vi kan imødekomme disse forandringer. Klimaforandringerne har en indflydelse på alt fra erhvervslivet og den private hverdag, og det ses især ved stigende vandstande og gennemsnitstemperaturer.

Abonner på kanalen og hold dig opdateret på de nyeste videoer.
Klik her: https://www.youtube.com/channel/UC4Daw0liSv4R4pAK2HqoDOg?sub_confirmation=1

Klimaforandringerne kan mærkes verden over og på forskellig vis. Det skiftende klima siges at være uundgåeligt, og det handler derfor om, hvordan vi kan tilpasse os situationen nu og den nærmeste fremtid, imens vi forsøger at rette op på klimaet. Det er især ordet ”varmerekord”, der høres om og om igen, og det kan mærkes på klimaforandringerne.

Det er især oplevelserne i København efter den 6. december 2013, der har påvirket hovedstaden. Her havde stormen, Bodil, hærget igennem dagen forinden, og det kunne både ses og mærkes i byen. En voldsom stormflod fik massiv indflydelse på den offentlige trafik og hele København. Dette betyder, at der nu skal tages hensyn til de fremtidige vejrhændelser. Der skal bygges diger og andre foranstaltninger, der kan beskytte byen.

Samme klimaforandringer kan mærkes i Trondheim, hvor antallet af dage med minusgrader er faldet markant. Mange af skisportsstederne skal revurderes og placeres på klimasikre steder.

Du kan læse mere om klimaforandringerne her:
http://nordeainvestmagasinet.dk/artikler/sadan-tilpasser-vi-os-klimaforandringerne

#NordeaInvest #Bæredygtighed