Danmark

Luftforurening i Berlin (Del 2) – En usynlig fjende| Nordea Invest Magasinet

17 views
Hos Nordea Invest Magasinet har vi stort fokus på klima- og miljøvenlige tiltag, der forbedrer hverdagen. En tysk miljøgruppe, Deutsche Umvelthilfe, har valgt at tage kampen op mod luftforureningen i Berlin.

Abonner på kanalen og hold dig opdateret på de nyeste videoer. Klik her https://www.youtube.com/channel/UC4Daw0liSv4R4pAK2HqoDOg?sub_confirmation=1

Chef for trafik- og luftforureningskontrol hos Deutsche Umwelthilfe, Dorothee Saar, fortæller om de vanskeligheder befolkningen i Berlin, og Tyskland generelt, står over for i forbindelse med dieselbilerne på gaden.

Når partikelfiltrene på dieselbilerne ikke fungerer optimalt, vil du kunne se sodudledningen fra dieselmotorerne i form af en stor, grå sky. Problemet med NO2 er, at du ikke kan se det, men blot lugte det når det er stærkt koncentreret.

Problemet med luftforureningen nu er, at de forurenende partikler ikke kan ses med det blotte øje, og det bevirker, at befolkningen givetvis ikke registrerer det og dermed ikke får incitament til at gøre noget ved det.

Du kan se Del 1 af luftforureningen i Berlin her:
https://www.youtube.com/watch?v=0tQeU_mGKFI

Du kan endvidere læse meget mere om luftforureningen i Berlin her:
http://nordeainvestmagasinet.dk/artikler/tysk-miljogruppe-bag-dieselfri-zoner-det-muligt-vi-rejser-sager-mod-flere-byer

#NordeaInvest #Bæredygtighed