Danmark

Medicinsk cannabis – Oplev Europas største cannabis-farm | Nordea Invest

21 views
Mød Mads Pedersen. Han arbejder som avler af medicinsk cannabis med en ambition om at forsyne hele Nordeuropa med sin medicinske cannabis, der dyrkes på hans højteknologiske drivhuse på Fyn.

Abonner på kanalen og hold dig opdateret på de nyeste videoer.
Klik her:
https://www.youtube.com/channel/UC4Daw0liSv4R4pAK2HqoDOg?sub_confirmation=1

Mads Pedersen arbejder til dagligt som direktør i virksomheden, Aurora Nordic, der står for opdyrkningen af medicinsk cannabis. Før det, arbejdede han som tomatgartner i familievirksomheden, Alfred Pedersen & Søn, som er den største tomatproducent i Skandinavien.

Nordea Invest har mødt Mads Pedersen, og du kan få et indblik i vores møde med ham her. Han viser han os rundt på fabrikken på Fyn, hvor der hver dag bliver dyrket medicinsk cannabis i lange baner. Ambitionen er at blive Europas største producent af medicinsk cannabis, og det er noget, Mads Pedersen knokler hårdt for.

Sammen med sin canadiske partner har Mads Pedersen investeret et trecifret millionbeløb i ambitionen om at blive den største producent af medicinsk cannabis i Europa. Allerede i lande som Tyskland og Italien er efterspørgslen på Aurora Nordics medicinske cannabis stor, og det stopper ikke der. Virksomheden har vokseværk til flere lande i Europa, og de kan næsten ikke følge med.

Du kan læse mere om Mads Pedersen, der fortæller om missionen for Aurora Nordic her: http://nordeainvestmagasinet.dk/artikler/europas-storste-cannabis-farm-gor-klar-til-forste-host-potentialet-er-enormt

#NordeaInvest #Bæredygtighed #Investering