Danmark

Miljøvenligt plastik – Fremtidens materiale | Nordea Invest Magasinet

34 views
Nordea Invest Magasinet holder fokus på de grønne og klimavenlige tendenser, der fokuserer på bæredygtighed. Det er især vores valg af materialer, der kan gøres grønnere, og det gælder især fremstillingen af miljøvenligt plastik.

Abonnér på kanalen og hold dig opdateret på de nyeste videoer. Klik her https://www.youtube.com/channel/UC4Daw0liSv4R4pAK2HqoDOg?sub_confirmation=1

Heidi von Bülow, medejer af Maistic Bio Group, fortæller om virksomheden og dens produktion af emballage og produkter, der ikke indeholder oliebaseret plastik. Det betyder, at CO2-udledningen reduceres med op til 80 procent.

Et af virksomhedens materialer kaldes ”Wheatie”, og det skyldes det høje indhold af hvedestrå, der er blevet pulveriseret. En anden komponent er en anden generations bioplast, PHA, der er baseret på madaffald.

Bioplast kan betegnes som afgrøder, såsom majs, roer og halm, der bliver omdannet til polymer, der betegnes som plastens kemiske byggesten. Maistic Bio Group gør op med den traditionelle, oliebaserede plastik for at nedbringe plastudledningen og fokuserer på affaldshåndtering.

Du kan læse mere om Maistic Bio Group, miljøvenligt plastik og meget mere her:
http://nordeainvestmagasinet.dk/artikler/hvede-sukkerror-og-palmeblade-sadan-ser-fremtidens-plastik-ud

#NordeaInvest #Bæredygtighed