Danmark

Motorsport – Bæredygtig og innovativ | Nordea Invest Magasinet

45 views
Hos Nordea Invest Magasinet har vi stort fokus på bæredygtighed, grønne tendenser og miljøvenlige tankegange. I disse moderne og teknologiske tider, kombineret med en grønnere tankegang, er der behov for nytænkning. Det er her Formel E kommer på tale og indtager verdenen med bæredygtig motorsport.

Abonner på kanalen og hold dig opdateret på de nyeste videoer. Klik her https://www.youtube.com/channel/UC4Daw0liSv4R4pAK2HqoDOg?sub_confirmation=1

Formel E er den elektriske pendant til det verdenskendte Formel 1, og her kører bilerne på batterier og hybriddæk frem for på benzin og gummidæk. Formel E har lavet en motorsport, hvor der er fokus på alt fra den grønne bæredygtighed til fart, spænding og underholdning.

Flere af de store bilmærker har fået øjnene op for den mere bæredygtige motorsport, og denne gang tager Formel E os til Berlin. Bilerne til Formel E er konstant i udvikling, og de bliver både bedre og hurtigere. Selvom motorstøjen og benzinlugten mangler, spår de motorinteresserede en god fremtid for Formel E.

Du kan læse meget mere om den bæredygtige motorsport og Formel E her: http://nordeainvestmagasinet.dk/artikler/formel-e-erobrer-verden-med-baeredygtig-motorsport

#NordeaInvest #Bæredygtighed