Danmark

MyInvest – App’en til vores trofaste Magasin-læsere | Nordea Invest

28 views
Med vores nye MyInvest app byder vi vores trofaste Magasin-læsere velkommen til en helt ny Magasin-oplevelse. MyInvest er til dig, der vil have endnu mere ud af Nordea Invest Magasinet hver eneste dag.

Abonner på kanalen og hold dig opdateret på de nyeste videoer.
Klik her:
https://www.youtube.com/channel/UC4Daw0liSv4R4pAK2HqoDOg?sub_confirmation=1

MyInvest er en helt ny app til dig, der vil have endnu mere ud af Nordea Invest Magasinet. App’en er gratis og byder på en række smarte funktioner, der giver dig mulighed for at få løbende påmindelser, når der er nye og aktuelle historier.

I MyInvest app’en kan du finde over 3000+ investeringsrelevante artikler, hvor du kan vælge blandt vores mange forskellige emner. Det eneste, du skal gøre, er at vælge det emne, du interesserer dig for, og så sorterer og udvælger vi artiklerne efter dine interesser og notificerer dig, når der er nye artikler. Med MyInvest i lommen slipper du derfor for at lede længe efter investeringsrelevant stof.

Kom i gang allerede i dag og download app’en her: https://nordeainvest.dk/nyheder/download-nordea-invest-magasinets-nye-app
Download MyInvest app’en i Google Play, hvis du har Android, eller i App Store, hvis du har IOS.

Du kan læse mere her om MyInvest app’en, hvor der skrives om dens mange funktioner: https://nordeainvest.dk/myinvest-appen-til-vores-trofaste-magasin-laesere

#NordeaInvest #Bæredygtighed #Investering