Danmark

Nordea Invest | Start din opsparing nu | Investering i fonde

17 views
Det er vigtigt at leve i nuet – men det er også vigtigt at se fremad. Især når det kommer til dine penge. Coronapandemiens indtog i 2020 bidrog til stor økonomisk bekymring hos mange. Særligt de unges privatøkonomi blev klemt.

Når det kommer til at fremtidssikre sin økonomi og gøre den mere modstandsdygtig over for eventuelt fremtidige kriser, kan de rette investeringer være en god løsning.

Vi kan ikke spå om fremtiden. Men vi kan se på den historiske udvikling på aktiemarkedet, at investeringer overordnet set er en god måde at få opsparingen til at vokse – mens den alligevel bare står og samler kræfter til at blive brugt en dag.

Du kan sagtens gå i gang helt på egen hånd. Men der er en masse fordele ved at lade en investeringsforening varetage dine midler. En væsentlig fordel er, at du derved har bedre mulighed for at sprede dine investeringer ud på forskellige lande og sektorer. Så risikerer du ikke ligeså meget. For hvis det går skidt ét sted, går det som regel bedre et andet. Og det er essensen i risikospredning.

Se dine investeringsmuligheder og kom godt i gang ► Nordeainvest.dk

Pssst, vi har også en magasinplatform med – synes vi selv – gode, spændende og ikke mindst investorrelevante historier om aktiemarkedet og de mange dynamikker, som præger det ► Nordeainvestmagasinet.dk

#investeringer #økonomi #privatøkonomi #investeringsforening #nordeainvest #nordea #investeringsløsninger #opsparing #finans