Danmark

Robotteknologi – Danske virksomheder vender hjem | Nordea Invest Magasinet

27 views
Hos Nordea Invest Magasinet holder vi altid øje med de teknologiske udviklinger og innovative tendenser. Disse innovative og teknologiske udviklinger ses især ved robotteknologien, der er i rivende udvikling. Netop udviklingen i robotteknologien får flere danske virksomheder til at vende snuden hjemad igen.

Abonner på kanalen og hold dig opdateret på de nyeste videoer. Klik her https://www.youtube.com/channel/UC4Daw0liSv4R4pAK2HqoDOg?sub_confirmation=1

Der er i stigende grad flere danske virksomheder, der tager produktionen hjem fra udlandet og Easyfood i Kolding er en af dem.
Joan Mikkelsen, Produktionsmedarbejder hos Easyfood fortæller, at nogle af deres produkter er kommet tilbage på dansk jord efter at have været i eksempelvis Polen.

For direktør og medejer af Easyfood, Flemming Paasch, handler det om, at de danske medarbejdere tør at tage initiativ på jobbet og byde ind med optimeringer af dagligdagens opgaver, hvis de kan gøres på en bedre måde. Denne optimering sker i særdeleshed som følge af den forbedring, som robotteknologien har oplevet.

Du kan læse mere om robotteknologiernes indvirkning på de danske virksomheder her:
http://nordeainvestmagasinet.dk/artikler/ude-billigt-hjemme-bedst-produktion-flytter-fra-ost-til-vest

#NordeaInvest #Bæredygtighed