Danmark

Vinhøst i Danmark - Dyrehøj Vingård | Nordea Invest Magasinet

20 views
På Dyrehøj Vingård har de 26.400 vinstokke, der skal laves til både portvin, dessertvin og mousserende vin. Vinhøsten i 2018 har været god for dem, men det er ikke altid, at druerne modnes, som de ønsker det.

Abonnér på kanalen og hold dig opdateret på de nyeste videoer.
Klik her:
https://www.youtube.com/channel/UC4Daw0liSv4R4pAK2HqoDOg?sub_confirmation=1

Bettina Newberry er vinbonde og medejer af Dyrehøj Vingård, der ligger på Røsnæs ved Kalundborg. På Dyrehøj Vingård har de flere end 26.400 planter, der senere er til produktion af både, hvidvin, rødvin, rosévin og mousserende vine.

I takt med at den danske vinproduktion bliver større og større, og der bliver produceret dansk kvalitetsvin, er det ikke altid, at druerne modnes, som de ønsker det på Dyrehøj Vingård.

Derfor var Bettina Newberry særligt begejstret over vinhøsten i 2018, da den varme sommer har gav dem rekordhøst og gav dem muligheden for at lave lige præcis den slags vin, de ønsker.

Vil du læse mere om dansk vinproduktion og vinhøsten på Dyrehøj Vingård, så kan du læse mere her: https://nordeainvestmagasinet.dk/artikler/vinproduktion-i-danmark-er-ikke-laengere-bare-en-hobby

#NordeaInvest #Bæredygtighed #Investering