Danmark

Emballage – Fremtiden med emballagefrie indkøb | Nordea Invest Magasinet

15 views
Nordea Invest Magasinet holder fokus på alt fra klima og miljø til grønne og bæredygtige tanker og innovationer. Alt fra store og verdensomspændende brancher til de små, lokale og nicheprægede brancher. I den mere nicheprægede kategori kan emballagefrie købmandsbutikker nævnes samt deres kamp mod plastikken.

Abonner på kanalen og hold dig opdateret på de nyeste videoer.
Klik her: https://www.youtube.com/channel/UC4Daw0liSv4R4pAK2HqoDOg?sub_confirmation=1

I butikken ”Gram” i Malmø tager folk selv deres emballage med. Hvad der startede som et personligt eksperiment for Rowen Drury, Indehaver af Gram, har sidenhen vokset sig stort og populært. Her bliver der skåret ned på den overflødige emballage og især emballagen af plastic til hverdag.

Rowen Drury forsøgte i første omgang at skære ned på mængden af plasticemballage fra eksempelvis shampooflasker, og derudover forsøgte hun at købe madvarer i stofposer. Gerne madvarer og andet, der kunne købes i løsvægt, så hun kunne mindske sit personlige forbrug af plastic. Samme tankegang og tilgang til emballage og plasticemballage bliver delt verden over, og der er stigende interesse for emballagefrie butikker.

Læs meget mere om fravalget af emballage her:
http://nordeainvestmagasinet.dk/artikler/emballagefri-indkob-det-er-et-kaempe-forretningsomrade

#NordeaInvest #Bæredygtighed