Danmark

Hvad betyder bæredygtighed? Vi taler klima | Nordea Invest

15 views
Nordea Invest har fokus på grønne tendenser, grønne investeringer, bæredygtighed og bæredygtige investeringer. Investeringer, der gør en forskel for vores klode og klimaet. Men hvad betyder bæredygtighed egentlig?

Abonner på kanalen og hold dig opdateret på de nyeste videoer.
Klik her: https://www.youtube.com/channel/UC4Daw0liSv4R4pAK2HqoDOg?sub_confirmation=1

Klimaet taler med STORE BOGSTAVER. Så det gør vi også. Det er vigtigt, at vi investerer ud fra nutiden og i særdeleshed vores fremtid.
Eric Pedersen, Direktør i Nordea Invest, fortæller her om bæredygtige investeringer, og hvad bæredygtighed betyder.

Selvom efteråret er over os, og det kolde vejr er på vej tilbage, må vi ikke glemme den fantastiske sommer. En sommer, hvor solen og varmen bragede mod Danmark, og hvor klimaet for alvor viste store forandringer.

Klimaet har ændret sig, og det har ændret sig markant. Det er vigtigt og alvorligt, og vi skal agere nu! Der er meget, man kan gøre for at have en positiv indvirkning på tingene.
Man kan spise mindre oksekød, skifte diesel- eller benzinbilen ud med en el- eller hybridbil eller blot tage cyklen. Man kan også tænke over, hvordan man investerer sin pension eller opsparing.

For hvad betyder bæredygtighed?
Ved investeringer handler det om at flytte pengene fra de virksomheder, der er med til at skade klimaet, over mod de virksomheder og brancher, der gør en positiv forskel. En forskel for miljøet, for klimaet og for kloden.

Du kan læse mere om bæredygtighed her:
https://nordeainvest.dk/bo
og her: http://nordeainvestmagasinet.dk/artikler/opfindsomt-her-er-klimaets-redningsplanker

#NordeaInvest #Bæredygtighed